Keresés:
Események
«2016. február»
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Neptun

Tisztelt Hallgatók!


2014. július 1-től a Budapesti Gazdasági Főiskola átállt az egy felhasználó név és egy jelszavas beléptetésre a központi informatikai rendszereiben. Ettől kezdődően a Neptun, Modulo, CooSpace, BGF honlap, intézményi számítógépek és WIFI eléréséhez is Neptun kódjukat és a hozzá tartozó jelszavukat kell megadniuk.

 

  • Amennyiben a Neptun rendszerbe nem tudnak belépni az eddig használt Neptunos jelszavukkal, úgy próbálják meg a Moduloban, CooSpace-en vagy intézményi számítógépekre való belépéskor használt jelszavukkal a bejelentkezést.
  • Ha ezzel nem járnak sikerrel, úgy látogassanak el a www.bgf.hu/password oldalra, ahol új jelszót igényelhetnek. Az igénylés során neptunkódjukat és a neptunban rögzített e-mail címüket adják meg. Kérjük, fokozottan figyeljenek a jelszóval kapcsolatos követelményekre (jelszó házirend: jelszavuk legalább 8 karakter hosszúságú legyen, továbbá tartalmazzon legalább egy számot, egy nagybetűt és egy kisbetűt)!
  • Amennyiben a jelszóváltoztatás sikertelen, kérjük forduljanak a kari Tanulmányi és Oktatásszervezési Hivatalhoz, ahol Tanulmányi Előadójuk a személyi azonosságuk ellenőrzése után, rögzítik e-mail címüket a Neptun rendszerbe, mellyel már tudnak új jelszót igényelni.

 

A változás előtti teendőkről készített tájékoztatót és kisfilmet, mely segítséget nyújt az új jelszó igénylésében is (a videóban 2:08 -től) a 2014. június 18-án közzétett felhívásban tekinthetik meg.

Belépéskor többszöri helytelen próbálkozás esetén a fiók zárolódik, amely 15 perc múlva automatikusan feloldódik.

A BGF-es informatikai jelszó ismeretében elérhető rendszerek, szolgáltatások:


  • belépés tantermi és közösségi terekben lévő számítógépekre
  • belépés a tanulmányi (Neptun) rendszerbe
  • a BGF honlapján elhelyezett védett tartalmakhoz valamint oktatást támogató és adminisztrációs rendszerekhez történő hozzáférés (pl.:Coospace, Modulo)
  • WIFI hálózathoz történő csatlakozás

 

Jelszavát bármely rendszer felületén megváltoztathatja, (Neptun / Saját Adatok / Beállítások; Modulo / Bejelentkezés alatti Jelszócsere gomb; Coospace / Profilom / Jelszócsere; Intézményi számítógépek / ctrl + alt + del / Jelszó megváltoztatása) a változás az összes rendszerre érvényes lesz.

 

Belépés hallgatóknak

Belépés oktatóknak

 


Kapcsolódó tartalmak
Hírek

Hírek

Program, regisztráció, legfontosabb tudnivalók

A NEXON, a BGE, a MKIK és a NAV mentorálásával

A Külügyi és Külgazdasági Intézet következő rendezvénye

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM